با وجود خطر سفک دم چگونه قاضی را قانع کنم که باز هم درخواستش را رد کند؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۲۶ #87131793

سلام،خسته نباشید،من مدت دو سال و نیم هست که خانه ی پدرم ساکن هستم در این مدت همسرم سه بار درخواست الزام به تمکین داد،بار اول که حضور نیافت و رد شد،بار دوم هم که منزل پدرش را به عنوان منزل خودش معرفیکرد که وقتی همراه کارشناس به منزل مراجعه کردیم او و خانواده اش شروع به سنگ پرانی روی من و پدرم و کارشناس کردند که قاضی باز هم درخواستش را رد کرد،الان برای بار سوم دادخواست تمکین داده سوالم این است که با وجود خطر سفک دم چگونه قاضی را قانع کنم که باز هم درخواستش را رد کند؟الان هم حکم مطالبه ی نفقه ام در دادگاه تجدید نظر در حال رسیدگی است که میخواهم از طریق نفقه طلاق بگیرم ایا درخواست تمکین ایشان خللی در حکم نفقه ایجاد میکند یا طلاق؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه ای ارسال کنید ...

سلام.بله اثبات عدم تمکین زوجه موجب میشود نفقه تعلق نگیرد.....

سلام وقت بخیر
ادله ی قانونی خود مانند شهادت شهود و در صورت وجود،گواهی پزشکی قانونی را ارائه نمایید تا بتوانید مانع از اثبات دعوا توسط ایشان شوید.

با سلام،اظهار نامه ای مبنی بر نداستن امنیت جانی برای زوج ارسال کنید و گزارشی کارشناس محترم مبنی بر سنگ پرانی در حین مراجعه به منزل زوج بنویسند و بعلاوه سابقه رد الزام به تمکین در دفعات پیشین و شهادت شهود سعی در رد مجدد این الزام نمایید‌.

سلام
میتوانید به استناد حالت خطرناک ایشان و خانواده اش و نیز با معرفی شاهد و اثبات مراتب نداشتن امنیت جانی مانع اثبات دعوای ایشان شوید

باسلام واحترام .بااثبات عدم امنیت جانی باتوجه به سوابق گذشته مانع ازصدور حکم عدم تمکین شوید تاتفقه به شما تعلق گیرد چون درصورت صدور حکم عدم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت ع

بله اثبات عدم تمکین زوجه موجب میشود نفقه تعلق نگیرد. گزارش کارشناس بجهت عدم همکاری و سنگ پراکنی میتواند در اثبات ادعا به ماسبق شوهر موثر باشد