برای شکایت و احقاق حقوق چیکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۵۵ #87120678

درود
یک باب منزل و یک مغازه ورثه ای رو بدون اطلاع و اجازه بقیه وراث ورثه دیگه بفروش رساندند

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصرف درمال مشاع بایدبه اذن سایرشرکاباشد

شکوائیه فروش مال غیر و مطالبه خسارات و استرداد مال ارائه دهید.

درملک مشاع که ورثه در ذره ذره مال سهیم هستندباید همه رضایت بدهند تاکاری انجام بشه واگر کسی انجام بدهد بدون اذن دیگران طبق قانون محکوم خواهخ دشد .لذا شما از طریق حقوقی ابطال معاملات فضولی و رفع تصرف ازملک و خسارات را نیز بخواهید

با سلام
میتوانید شکایتی مبنی بر فروش مال غیر به طرفیت ورثه ای که اقدام به فروش نموده تنظیم نمایید

سلام.در ابتدای امر دادخواست انحصار وراثت را طرح کنید وبعد به استناد دلایل ومدارکی که نشان دهنده مالکیت متوفی شماست در ابتدای امر دادخواست ابطال معاملات فضولی وشکایت فروش مال غیر را انجام دهید.در این دادخواستها حتما باید افرادی که به آنها منتقل شده هم طرف دعوا قرار گیرد.

عمل مزبور از مصادیق جرم فروش مال غیر می باشد لذا وراث می توانند علیه وراث دیگر شکایت کنند

سلام انتقال مال غیر استو در حکم کلاهبرداری است. که مجازات دارد .از لحاظ حقوقی نیز معامله مال غیر اثری در تملیک ندارد و شخص ذی نفع می تواند درخواست ابطال انتقال بدون رضایت خود را کند.توجه داشته باشید که اگر خریدار با علم به اینکه مال غیر است آن را خریداری کرده، کلاهبردار محسوب می شود.