می توانم از سازمان مذکور یا همسایه به مرجع قضایی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۸ #87111865

بر اثر عدم نظارت کافی شهرداری بر ساخت و ساز همسایه روبروی بنده و ایجاد مشغله و درگیری ذهنی و فکری برای اینجانب بخاطر اینکه هر روز باید مراقب باشم که همسایه بطور غیر مجاز اقدام به ادامه ساخت و ساز ننماید
اگر جواب مثبت باشد چگونه و به چه مرجعی می توانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی به شکایت از ساخت و ساز غیر مجاز در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری می باشد.
شما می توانید به سامانه ۱۳۷ شهرداری نیز تماس بگیرید و گزارش کنید

باسلام میتوانید از طریق کمیسیون ماده۱۰شهرداری پیگیری نمایید.

پیشنهاد میشود به ۱۳۷ اعلام کنید چون این موضوع به شما ارتباطی ندارد

در این خصوص باید به شهرداری مراجعه کنید

مرجع صالح برای رسیدگی به ساخت و ساز غیر مجاز کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها می باشد

با سلام
طبق رای دیوان عدالت اداری همسایه و مجاورین ، ذینفع هستند و به اعتراض و شکایت ایشان رسیدگی میشود .
در صورت احداث اضافه بنا ، یا اضافه طبقات ، پیشروی ساختمان و احداث بنا مازاد تراکم و سطح اشغال شما ابتدا به شهرداری مراجعه و اعتراض خود را ثبت و تقاضای توقف عملیات ساختمانی به موجب ماده ۱۰۰ ق.ش بنمائید . ( رسیدگی به تخلفات ساختمانی در صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ است که دبیرخانه آن در شهرداری مستقر است )شهرداری به موجب بخشنامه های مکرر میز خدمت بایستی اعتراض شما را ثبت و پاسخ شما را کتبا بدهدو قطعا باید ابتدا از ادامه ساخت و ساز جلوگیری و تخلفات ایشان را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع نماید ( در غیر اینصورت به مراجع اداری مراجعه و شکایت نمائید ) در صورتیکه شهرداری اقدام موثری انجام نداد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمائید .

درود بر شما، در این خصوص کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری صالح هستند، لذا در صورت شکایت به شهرداری، نیازی به نظارت شخص شما نخواهد بود.