مدت اجرایی مزایده چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۸ #87104

بنده برای مطالبه مهریه حدود یه ساله شکایت کردم و اجراییه زدم بعد از اجراییه شوهرم اعسار زد و دادگاه نیومدند و دوباره اعسار زدند بار دوم دادگاه تشکیل شد که در دادگاه گفت حقوقم 500تا700تومانه و ملک هم ندارم من قولنامه که پدرش دوطبقه خونه بهشون داده رو به قاضی نشون دادند دادگاه دعوی اعسار را رد کردند من بعد از اینکه حکم صادر شد از طریق اجرای احکام مامور بردم و خونه را توقیف کردم که در بازرسی پدرش اومد و گفت این ملک مال منه و دادم اجاره ولی مامور خونه رو توقیف کرد ایشون کار شهرداری مربوط به منزل دوطبقه رو هم خودشون انجام دادند الان ملک اجاره داده شده و سه دانگ از طبقه ی همکف هم در صداقم هست الان خونه توقیف شد و یه ابلاغ برای شوهرم فرستادند که یه هفته ای بیاد پاسخ بده میخواستم بپرسم از این به بعد برای کارشناسی و مزایده چقدر زمان میبره و اینکه من با یه قولنامه میتونم ثابت کنم ملک مال ایشونه یا مدارک دیگه ای لازمه؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان میتوانند ضمن تقدیم لایحه دفاعی و تقدیم به دادگاه از خود دفاع کنند ولی اینکه چگونه میخواهند آنرا تنظیم کنند به دلیل اینکه بنده از تنظیم آن آگاه نیستم لذا نمیتوانم شما را راهنمایی کنم.