شرکت سهامی خاص توسط دولت تشکیل میشود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۰۷ #87097925

سلام و عرض خسته نباشید
شرکت سهامی خاص همون شرکت خصوصی میشود؟؟؟؟
اگ چن نفر بخوان شرکت ثبت کنن برای خودشون باید عبارت سهامی خاص داشته باشه؟؟
ممنمن

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر الزاما دولتی نیست

بادرودوسلام لزوما دولتی نمی باشد.

باسلام
خیر الزاما دولتی نمیباشد.

سلام دولت سهامی عام تشکیل می دهد

شرکت سهامی خاص، میتواند دولتی یا خصوصی باشد. شرکتی، دولتی تلقی میشود که بیش از ۵۰ درصد از سهام آن را دولت در اختیار داشته باشد. افراد عادی نیز میتوانند با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، اقدام به تاسیس شرکت سهامی خاص بکنند. بر طبق تبصر ماده ۴ لایحه اصلاح قانون تجارت، در شرکت سهامی خاص، عبارت «شرکت سهامی خاص»، باید قبل از نام‌ شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، در کلیه اوراق و اطلاعیه‌ها و آگهی‌های شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.

سلام و ارادت
خیر معمولا شرکت سهامی خاص توسط اشخاص و شرکت های سهامی عام دولتی هستند .

خیر لزوما دولتی نیست