شخصی گوشی تقلبی را بجای گوشی اصل به من فروخته؛چکار باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #87083239

یک گوشی از سایت دیوار خریداری کردم. گوشی تقلبی را بجای گوشی اصل فروختند.چکار باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ازطریق دادخواست حقوقی تحت عنوان تدلیس در معامله میتوانید نسبت به فسخ و استرداد پولتان اقدام کنید

سلام . جنبه کیفری موضوع محل تردید است . اما می توانید دادخواست فسخ و استرداد پول مطرح کنید .

فقط می توانید اقدام حقوقی کنید . درصورت اثبات ادعا مبنی بر فروش گوشی تقلبی به شما ، میتوانید معامله رافسخ کنید .

با سلام بایستی یا به عنوان شکایت کیفری کلاهبرداری یا چنانچه به خوانده یا مشخصاتی از ایشان دسترسی دارید دادخواست فسخ به علت تدلیس در معامله مطرح کنید.

با سلام
با تصویر آگهی که در سایت دیوار بوده که نشان میدهد نوع کالایی که سفارش داده اید چیست؛شماره تماس فرد و وفیش واریزی خود به دادسرا مراجعه کنید.