می تواند به اسم بنده فاکتور صادر کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۷۶ #87080183

با سلام و خسته نباشید کسی با داشتن فقط عکس کارت ملی می تواند به اسم بنده فاکتور صادر کند و مالیات به اسم بنده صادر شود چون اصلا شماره حساب و امضا بنده را ندارد یعنی حساب من کار نمی کند فقط عکس کارت ملی را دارد و برای پیگیری اینکه با کارت ملی بنده فاکتوری شاد میشود یا خیر ممنون از زحمات شما

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا نمیتواند درصورت انجام این امر شکایت جعل شود

سلام. اگر شما فاکتورها را امضا نکنید، نمی تواند چنین کاری کند مگر اینکه امضای شما را جعل کند.‌