تا چه مقدار رو دادگاه تعیین میکنه یا قبول میکنه که زوج بپردازد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۲ #87065904

سلام بنده با خانومم مشکل دارم یه خانومم بهم خیانت کرد و هیچ مدرک و ادله ای ندارم تا ثابت کنم میخام طلاقش بدم یه بار هم با هم رفتیم طلاق توافقی اقدام کردیم که تو مرحله دفتر خونه رفتیم ولی بعدش نیومد میخاستم بدونم تو دادگاه پیش وکیل که شاهدمون بود خانومم مهرشو بخشیده گفت نمیخام فقط طلاق الان من میتونم با اون حکم دادگاه خانومم رو طلاق بدم اگه نه توانایی پرداخت یکجا مهریه رو ندارم برای تقسیط مهریه تا چه مقدار رو دادگاه قبول میکنه با این که شغل ثابتی و مال و اموالی ندارم و حاضر به پرداخت مهریه هستم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
توافقات پیشین شما جهت طلاق توافقی پیشین در این مرحله قابل استناد نمی باشد.
در صورت عدم توانایی پرداخت مهریه دادخواست اعسار بدهید تا در صورت احراز موضوع توسط دادگاه ، مهریه تقسیط شود .

جهت تقسیط مهریه باید زوجه دادخواست داده باشد تا شما ادعای اعسار کنید . مقداری را ابتدا باید بدهید و مابقی توسط قاضی تعیین میشود و بستگی به شرایط مالی شما دارد

اقرارشفاهی دلیل محکمه پسند نیست. بعدازادعای اعسار بسته به تمکن مالی شما ونظر قاضی مهریه تقسیط میشود

خیر اقرا شفاهی به عدم مطالبه مهریه از سوی خانم شما برای بذل مهریه کافی و لازم نیست بلکه باید در دفتر اسناد رسمی باید این امر صورت گیرد در صورت صدور حکم به پرداخت مهریه می توانید درخواست اعسار نمایید

بله خانم صیاد پیشنهاد بهتری دادند

اگر وکیل محترم شما بذل و مهریشو براساس قانون صورتجلسه کرده طبق توافق به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی بدین
ولی اگر صورتجلسه تنظیم نشده لازمه طلاق یکرفه پرداخت مهریه همسرتون است و تقسیط باتوجه به درآمد شما و تصمیم دادکاه هست

بذل مهریه می بایست به صورت رسمی در دفاتر اسناد رسمی انجام بگیرد.
اقساط مهریه نیز با توجه به تمکن مالی شما و به تشخیص قاضی محترم تعیین می گردد