چگونگی اثبات خیانت همسر را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۳ #87061435

با سلام من به خانومم شک دارم و تا حدودی مطمئنم از شماره و پیام های مشکوک و پنهانی که میزنه چگونه میتونم بدون این که خودش متوجه بشه خط و پیام هاش چک بشه شماره ها به اسم خودش هست من بیست روز خونه نیستم سر کار هستم و فقط ده روز پیشش هستم لطفا واضح و روشن توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به اتهام رابطه نامشروع طرح دعوی کرده و سپس درخواست پرینت مکالمات و پیامک های موبایل همسرتان را از قاضی مربوطه داشته باشید. توجه داشته باشید که در صورت اثبات چنین رابطه ای، باز هم قاضی است که نظر نهایی را می دهد و ممکن نیاز به ادله دیگر نیز باشد.

سلام
شما میتونین با شکایت در دادسرا و ارائه دلایل و درخواست پرینت تلفنی از شماره خانمتون توسط بازپرس اقدام به دریافت ریز شماره ها نمایید و سپس به دستور قاضی می تونین آدرس و نام اون شماره های نتعدد رو دربیارین و ادامه همان شکایت افراد یا فرد مشکوک جلب به دادرسی میشود .

ببینید برای اثبات این قضیه شما باید پرینت چت ها و پیام های خانمتان را دریافت کنید برای این منظور ابتدا باید به اتهام رابطه نامشروع طرح دعوا کنید و مقام قضایی دستور دریافت پیام ها را به مخابرات میده و در اختیار شما قرار می گیره