مهریه را از طریق ثبت اجرا گذاشته، چکار کنم که از طریق دادگاه مهریه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #87057952

باسلام،
همسرم از طریق ثبت اسناد مهریه اش اجرا گذاشته و یک چهارم حقوقم برداشته میشه و من قصد دارم طلاقش بدم آیا اگر از طریق دادگاه درخواست طلاق بدم میتونم مهریه اش را دادگاه تعیین کنه که بصورت اقساط پرداخت کنم یعنی نمیخوام از طریق ثبت اسناد مهریه پرداخت بشه راه کار چی می باشد چکار کنم؟ لطفا کامل راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید خانم را طلاق دهید اما دادگاه با توجه به توقیف شدن حساب شما قادر به خارج کردن آن از کنترل اداره ثبت نیست

به نام خدا
در صورتی که مرد بخواهد همسرش را در دادگاه طلاق دهد لازم است مهریه را تمام و کمال بپردازد مثلا اگر سکه به عنوان مهریه تعیین شده باشد تا سقفی که در حال حاضر دادگاه تعیین کرده است، یعنی ۱۱۰ سکه ، و بیش از آن را در صورت عدم تمکن و زاید بر آن را در صورت تمکن مالی در آینده مکلف به پرداخت خواهد بود . لذا حتی با اخذ حکم و تعیین تکلیف موضوع طلاق زوجه میتواند مهریه را همان یک چهارم کسر حقوق جنابعالی قرار دهد . مگر آنکه توافقی در دادگاه مبنی بر نحوه پرداخت مهریه انجام پذیرد.تا گواهی عدم امکان سازش صادر گردد .
در همان توافق میتوانید مشخص کنید که اجرائیه ثبت تبدیل به چه شرایط جدیدی گردد .
بدیهی است تشریفات ثبت برای استرداد خواسته نیز با دریافت حقوق دولتی که مشمول آن خواهد بود انجام میپذیرد که باید بسنجید ببینید آیا مقرون به صرفه است که این کار را انجام دهید یا خیر