حق و حقوق من بعد از این همه سال به چه صورت است، آیا من از دارایی های اون سهمی دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #87052588

سلام خسته نباشید
شوهر بنده بعد از گذشت ۳۰ سال از ازدواجمون، همین چند وقت پیش مجددا با یک خانوم ازدواج کرده. الان من قصد طلاق گرفتن دارم، مهریه من در سال ۶۶ صد هزار تومان بوده. حالا میخوام بدونم که حق و حقوق من بعد از این همه سال به چه صورت است، آیا من از دارایی های اون سهمی دارم؟
شوهرم یک ساختمان سه طبقه دارد.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید اجرت المثل ایام زوجیت مهریه و درصورت عدم پرداخت نفقه خود را مطالبه کنید اگر ازدواج دوم بدون اجازه شما باشد میتوانید برای طلاق نیز اقدام کنید.