شکایت از کارفرما بابت حقوق، بعد از سه سال به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #87048013

سلام
از سال ۹۱ تا سال ۹۵ در شرکتی کار میکردم ولی حقوق ۴ ماه اخر رو بهم نداده هنوز منم دنبالش نرفتم گفتم خودشون واسه تسویه حساب زنگ میزنن، متاسفانه ۳سال گذشته ولی خبری نیست، این ۴ ماه بیمه رو رد کردن واسم، میخوام فردا برم اداره کار، با توجه به این فاصله ۳ ساله که افتاده به حقم میرسم؟ چه چیزهایی رو باید در دادخواستم مطالبه کنم؟ ممنون از وکلای با عشق

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل مطالبه می باشد با استناد به قرارداد وفیش های بیمه

سلام
با توجه به این فاصله ۳ ساله که افتاده به حقم میرسم؟
دعاوی مانند مطالبه حقوق و مزایای پرداخت نشده و همچنین بیمه معوقه،مشمول مرور زمان نمیشوند، و محدودیت زمانی برای اقامه دعوی وجود ندارد. و در هر زمان، کارگر و حتی بعد از فوت کارگر وراث قانونی می توانند اقامه دعوی بر علیه کارفرما نمایند.
چه چیزهایی رو باید در دادخواستم مطالبه کنم؟
به شعبه اداره کار و امور اجتماعی مربوطه مراجعه کنید و شکایت خود را تنظیم نماید.
فرم‌های دادخواست را دریافت کرده این فرم حاوی پرسش اطلاعات شخصی شما، محل کار و دلایل تنظیم دادخواست شکایت از کارفرما نمایش می‌دهد که شما در پایین آن علت دادخواست یا شرح دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را خلاصه و مفید می‌نویسید.

بله قابل مطالبه هست همون قرارداد و فیش های بیمه و سایر مدارک را پیوست کنید

اگر مدارک قوی و مثبت ادعای خود مثلا رسید از کارفرما دال بر طلب در دست دارید می‌توانند تا ۱۰ سال در دادگاه طرح دعوی نماید