آیا سو سابقه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۶ #87044907

سلام بنده دانشجو هستم. متاسفانه چند وقت پیش بنده و یکی دیگر از همکلاسی های دانشگاهم درگیری لفظی پیدا کردیم و بنده به ایشون توهین کردم و کار به حراست دانشگاه کارکشیده شد و تعهد کتبی دادم که دیگر این مشکل ایجاد نشود. و البته به کمیته انضباطی نرسید و قضیه همانجا تمام شد. بنده در فرایندهای استخدام ادارات و شرکتهای خصوصی و دولتی دچار مشکل میشوم به دلیل توهین و درگیری لفظی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
فارغ از هرچیزی اولا جرم توهین حتی در صورت اثبات در مراجع قضایی، تعزیری درجه ۶ هست و سابقه موثر کیفری محسوب نمیشود و در سو پیشینه درج نمیشه.
ثانیا آنچه برای استخدام مهم است همین گواهی سوپیشینه قضایی هست نه تعهدی که مثلا حراست دانشگاه گرفته است.
موفق باشید

خیر سو پیشینه حتما باید در مراجع کیفری از شما شکایت و کیفر خواست صادر شود

با سلام
از آنجایی که در استخدام ها، ملاک عدم سوء پیشینه کیفری است و این مورد هم از موارد سوءپیشینه کیفری نیست، جای نگرانی وجود ندارد

باسلام.خیر چنین مواردی قابل استعلام نیست حتی درصورت استعلام از دانشگاه معمولا چنین مواردی رو اعلام نمیکنند.

سلام بر شما.سوء پیشینه در جرایم کیفری با شرایط خاصی به وجود می آید که مفصل است. آن هم مرور زمان دارد .صرف توهین ساده به هیچ وجه سوء پیشینه محسوب نمیشود .جای نگرانی نیست

باسلام خیر سوپیشینه برای شما محسوب نخواهد شدـ

با سلام خیر اصولا سوءپیشینه دوست عزیز برای محکومیت های کیفری است آن هم در بعضی از جرایم این مورد اصلا از موارد سوء پیشینه و محکومیت نمی باشد