آیا میتونم دوباره اعتراض یا شکایتی کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۷ #87041678

سلام خسته نباشید ،من تصادف کردم راننده ام فرار کرد ، عابر بودم ولی ن دوربینی هست ن شاهدی ،شاهد دارم ولی نمیان دادگاه به خاطر کارشون،۲ بارم اعتراض زدم الان پروندمو مختومه اعلام کردن ،آیا میتونم کاری کنم ک از بیت المال خسارتمو بگیرم؟

مشاوره حقوقی بیمه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست

با بسته شدن پرونده چنین امکانی وجود ندارد

با مختومه شدن پرونده چنین امکانی برای شما وجود ندارد

درود
اگر واقعا شاهد در محل حادثه حضور داشته و از تصادف شما کاملا مطلع باشد و تا کنون دادگاه یا دادسرا نیامده باشد ، قطعا با استفاده از خدمات وکلای دادگستری که در زمینه بیمه فعالیت دارند امکان احقاق حقوق شما با وضعیتی که توضیح مختصر داده اید متصور هست و بنابراین در صورت وجود شاهد ، امکان دریافت دیه را دارید.

درود
اگر واقعا شاهد در محل حادثه حضور داشته و از تصادف شما کاملا مطلع باشد و تا کنون دادگاه یا دادسرا نیامده باشد ، قطعا با استفاده از خدمات وکلای دادگستری که در زمینه بیمه فعالیت دارند امکان احقاق حقوق شما با وضعیتی که توضیح مختصر داده اید متصور هست و بنابراین در صورت وجود شاهد ، امکان دریافت دیه را دارید.

با توجه به مختومه شدن پرونده چنین امکانی برای شما وجود ندارد

با سلام وقت شما بخیر
قطعا مدارک و مستندات لازم ارائه ندادید که متاسفانه به دلیل عدم مدارک و شواهد پرومنده شما مختومه اعلام شده و چنانچه در مهلت قانونی با تقدیم مستندات و لایحه اقدام نکردی و فرصت برای اعتراض تمام شده باشد امکان اعتراض مجدد نیست مگر مجدد دادخواست رو با دلایل و مستندات جدید ثبت نمایید و قطعا اینکه مدرکی وشاهدی به دادگاه رسیدگی کننده ارایه و با معرفی شاهدین از حق خود امکان دفاع و دریافت رای به نفع خودخواهید داشت.
با ثبت درخواست ارزیابی قطعا نتیجه جامعتری عاید شما خواهد شد. موفق باشید