برای ثبت طلاق و ازدواج دومم در شناسنامه المثنی باید به کجا مراجعه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #87028073

با سلام

من یک ازدواج ناموفق داشتم که منجر به طلاق شد که شناسنامم گم شد و المثنی گرفتم، زمان طلاق شناسنامه اصلمو پیدا کردم و طلاق توش ثبت شد و اطلاعی نداشتم که باید به ثبت احوال اطلاع میدادم و به خاطر عدم آگاهی از همون شناسنامه اصلم استفاده کردم و ازدواج دومم هم تو شناسنامه اصلم ثبت شده و به خاطر باز کردن حساب که به بانک مراجعه کردم تازه متوجه شدم شناسنامه اصلم اعتبار نداره.

الان باید به ثبت احوال مراجعه کنم و اطلاعات طلاق و ازدواج دومم تو المثنی ثبت بشه یا به همون دفتر ازدواج و طلاق مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراتب طلاق و ازدواج در شناسنامه المثنی درج شود

به دفتر طلاقی که صیغه طلاق راخوانده مراجعه کنید. تا مراتب به ثبت احوال اعلام گردد

سلام باید مراتب طلاق و ازدواج در شناسنامه المثنی درج شود . چون شناسنامه اصلی باطل و فاقد اعتبار است .