می توانم امور مرتبط با تشکیل پرونده بررسی محجوریت متوفی در پزشکی قانونی و سایر امور مرتبط با آن در حیطه پزشکی قانونی را از طرف پدرم انجام دهم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۴ #87025022

با سلام
پدرم دعوی ای در دادگاه امور حسبی با خواسته صدور حکم محجوریت متوفی مرحوم پدرش ( پدربزرگ بنده ) مطرح نموده است . اینجانب از پدرم وکالت نامه رسمی محضری جامع و مفصل و کامل با اختیارات تام در تمامی موارد و مسایل مرتبط با متوفی و ماترکش دارم، با علم بر اینکه در پرونده مذکور در دادگاه نمی توانم سمت داشته باشم و نیز با ارجاع قاضی محترم برای بررسی کمیسیون ۳ نفره پزشکی قانونی، آیا بنده می توانم امور مرتبط با تشکیل پرونده بررسی محجوریت متوفی در پزشکی قانونی و سایر امور مرتبط با آن در حیطه پزشکی قانونی را از طرف موکلم ( پدرم ) انجام دهم ؟
چون نمونه هایی به همبن طریق از نزدیک دیده ام و گویا وکالت نامه رسمی محضری در انجام امور پزشکی قانونی معتبر می باشد و تقاضامندم که صحت این مطلب را بررسی بفرمایید
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با وکالت رسمی می توانید اقدام نمایید.

با درود با اخذ وکالت رسمی می توانید اقدام نمایید

با سلام ،برای پیگیری امور در مراجع دادگستری باید از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید

سلام .می توانید وکالت کاری دریافت دارید

سلام وکالتنامه رسمی در تمامی ادارات معتبرراست و میتوانید طبق اختیارات حاصله در وکالتنامه امور مربوط ب موکل را انجام دهید .اما در محاکم صرفا وکبل دادگستری میتواند به جای موکل حضور پیدا کند

درود
با اخذ وکالت رسمی می توانید اقدام نمایید

با سلام با گرفتن وکالت رسمی می توانید اقدام نمایید