آیا راهی هست بدون انحصاروراثت زمین را به نام خودم برگردانم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۰۸ #87015798

درصورت تقسیم ارث سهم من کم میشود درحالی که کل پول زمین را خودم پرداخت کردم فقط برای دلخوشی همسرم قولنامه به اسم ایشان زدیم

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام برای دریافت گواهی انحصاروراثت اقدام نمایید.

وقت بخیر بدوا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

بادرودوسلام بدوا برای دریافت گواهی انحصاروراثت اقدام نمایید.

بهرحال برای تقسیم سهم الارث میبایست انحصار وراثت انجام شود و هرادعایی در این جهت نیازمند اثبات هست
موضوع نیاز ب بررسی بیشتری دارد

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
ابتدا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

با سلام
دوست عزیز میبایست ابتدا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.