نحوه اعتراض به رسیدگی دادیار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۲ #87006278

با سلام
از اول برج ۳ من شکایت کردم از آقایی بابت خیانت در امانت و مزاحمت و تهدید به قتل و مزاحمت. الان این آقا با قرار سند آزاده. متعهد شده که ماشین من که ۲ سال دستش بوده و کاملا تخریب شده رو درست کنه تحویل بده ماشین چند روز مکانیکی بوده الان با همون تخریب فقط راه میره بزور حتی صندلی نداره. میاد بار در خونه ما ۲۴ وایمیسته این آقا شیشه مصرف میکنه و یک ریز تو توهم و تهمت زدن به منه بارها به من و خانوادم آزار رسونده من حبس شدم تو خونه گوشیم و با تهدید چاقو میگیره به خودش اس توهین میده که مثلا من بترسم دخترم و تهدید میکنه خلاصه اصلا ثبات اخلاقی نداره و من و خانوادم امنیت جانی نداریم. توی این مدت پدرم فوت کرد من واقعا از لحاظ روحی مشکل پیدا کردم میاد دم پنجره اتاقم بوق میزنه گاز میده زنگ میزنم ۱۱۰ مامور میاد میگه خانم بس کن مسخره بازیات و میرم دادسرا دادیار نامه داده بدم کلانتری جوابش و برای دادیار ببرم بهم حمله کرد گوشیم و باز گرفت که نتونم عکس از ماشین و بدم کلانتری و کتکم زد و تهدید که برم یکاری میکنه تا ابد خونه نشین شم. الان تو ثنا پیگیر پروندم شدم میبینم دادیار ۳ ماه دیگه انداخته عقب من اون روز که حمله کرد هم به کلانتری زنگ زدم هم دادیار گفتم جونم در خطره گفتم به دادم برسید میترسم اسید باشه حالا میبینم انداخته آذر ماه من هیچکس و ندارم اون بی وجدان میگه ماشین و نمیدم هیچکس هیچ غلطی نمیتونه بکنه از من رابطه میخواد با چاقو و تهدید همش من و نابود کرده.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ازنحوه رسیدگی دادیار به پرونده معترض هستید به دادستان مراجعه کنید .
اگرمتهم‌بعداز شکایت شما ، مجددا مرتکب ضرب وجرح و تهدید شده دوباره شکایت کنید

عرض شود اگر دلایل و مستندات شما در مورد مزاحمت و تهدید به قتل کافی بوده باشد طبق بند ۴ ماده ۲۳۷ و بند ۳ ماده ۲۳۸ قانون آئین دادرسی کیفری قرار وثیقه ای که صادر شده متناسب با موضوع اتهام نبوده و باید قرار بازداشت موقت صادر می شده تا وقت رسیدگی.به احتمال زیاد مدارک و مستندات شما کامل نبوده که دادیار قرار وثیقه صادر نموده است در غیر این صورت میتوانید از دادیار به جهت عدم صدور قرار متناسب با موضوع اتهامی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.