بدون توجه به مستندات ساعت ملاقات و کم کردن میتونیم به دیوان شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۵۷۴ #87004975

مادرم حکم ملاقات با نوه پسری که فوت شدن دارن الان ۵ ماهه بدون دلیل موجه این حکم اجرا نمیشه علنا اظهار کرده عروسمون حکم اجرا نمیکنه اجرای احکام دستور به ارجاع کودک به روانشناس و انواع جلب و داده اما ایشون پنهان شده قاضی هم بدون توجه به مستندات ساعت ملاقات و کم کردن میتونیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم نسبت به این نوع رای ؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دیوان عدالت مرجع رسیدگی نیست هر یک از طرفین از اجرای رای حضانت یا ملاقات استنکاف ورزد مرتکب جرم شده است

بااحترام
از طریق دیوان عدالت نمیتوانید اقدام نمایید .

سلام مرتبط با دیوان نمی باشد

موضوع اساسا ارتباطی به دیوان عدالت اداری ندارد.

در چنین موضوعاتی دیوان عدالت صلاحیت رسیدگی ندارد .

باسلام
وقت شمابخیر،خیررای مطروحه قابلیت شکایت دردیوان عدالت اداری راندارد.صرفا درفرجه قانونی ۲۰روزه که قابلیت اعتراض به رای وجود داشت می توانستید اعتراض نمایید.شمامی توانید به دلیل عدم استردادطفل درساعات تعیینی که جهت ملاقات دررای مشخص شده ازخانم شکایت کیفری نمایید.

درود:خیر دیوان عدالت اداری مربوط به شکایت از اداره های دولتی است،از طریق دادگاه وشعبه مربوطه اقدام نمایید.