استفاده از پارکینگ مشاع مجاور پارکینگ غیر مزاحم چگونه است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۴ #87004692

با سلام

آپارتمان ما ۳ عدد پارکینگ داره که دو تا در یک سمت بصورت مزاحم و غیر مزاحم قرار دارند
و پارکینگ من هم در یک سمت بصورت تکی به متراژ ۱۲.۵ متر وجود داره که بصورت غیر مزاحم هست
و پشت پارکینگ من دیگه پارکینگ نیست و طبیعتا جزو مشاء حساب میشه

حالا میخوام بدونم اولا این متراژ ۱۲.۵ متر رو میشه ۲ عدد ماشین بزاریم توش ؟
و اینکه چون پارکینگ من بصورت تکی در یک سمت حیاط وجود داره و پشتش حیاط هست و در واقع پارکینگ تکی غیر مزاحم هست

آیا میتونم خودم پشت خودرویی که در پارکینگم هست خودروی دیگری رو پارک کنم ؟
منظورم این هست که همسایه ها نمیتونن در بخش من پارک کنن چون مال من غیر مزاحم هست
ولی آیا با توجه به متراژ پارکینگ و حیاط بودن باقی فضا آیا خودم میتونم از اون فضا استفاده کنم ؟

ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پارک کردن در قسمت مشاع مستلزم کسب اجازه مالکین است.

درود پارک کردن درقسمت مشاع نیاز به رضایت ساکنین است

با احترام فقط میتوانید در پارکینگ اختصاصی خود پارک نمایید و درقسمت مشاع نیاز به رضایت ساکنین است

تنها در پارکینگ اختصاصی خود امکان دخل و تصرف برای شما وجود دارد.

درود
تصرف در مال مشاع اذن سایر مالکین را لازم دارد.

اگر در میزان ۱۲.۵ متر و بدون تجاوز به مشاعات این اقدام را انجام بدهید بلا مانع است

باسلام فقط در پارکینگ اختصاصی خود حق تصرف دارید.