آیا مدیرعامل شرکت میتواند از من به عنوان شخص دریافت کننده وجه چک، شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۰ #86984120

مدیر عامل شرکت هر فصل برای فرار مالیاتی مبلغ بالایی فاکتور صوری میخرید و چک صادر می‌کرد که صادر کننده فاکتورهای صوری پشت چک را امضا می‌کرد و از بنده که کارمند شرکت بوده ام تقاضا می‌کرد چک را نقد کنم و تحویل ایشان بدهم، حالا پس از یکسال و مشکلاتی که بین مدیر عامل شرکت ما و آن شرکت صادر کننده فاکتورهای صوری پیش آمده، مدیر عامل ما بنده را تهدید کرده یا پول ما را پس بگیر یا بعنوان شخص دریافت کننده وجه چک ازت شکایت میکنم، در صورتیکه اصلا فاکتورها ربطی به بنده نداشته و اسم شرکت خریدار و فروشنده درج شده.
آیا می‌تواند از بنده شکایت کند؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر نمی تواند و ادعای مدیرعامل بدون دلیل قانونی می باشد. لذا هر شخصی که چک به نام او صادرشده است، پشت چک را امضا کرد هر شخص دیگری می تواند آن را وصول کند.

خیر ادعای ایشان مورد قبل نیست به دلیل امضا شدن ظهر چک

ادعای مدیرعامل مسموع نمی باشد چون وقتی شخص که چک به نام او صادر سده پست چک را امضا کرد هر شخصی می تواند آن را وصول کند

سلام
ادعای مدیرعامل نسبت به شما بدون دلیل می باشد
فردی پشت چک را امضا نماید هر شخص دیگری میتواند وجه آنرا دریافت نماید
اثبات موضوع از طرف شما آسان تر است بعنوان کارمند

سلام باید اثبات کنید که پس از وصول چک مبلغ ان را به مدیر تحویل داده اید . ضمن این که اگر همه چکها را شما پاس کرده اید و یا کارپرداز یا مدیر مالی بوده اید اثبات این موضوع آسان تر است .

پس از اینکه شخصی که چک بنام او صادر شده است پشت چک را امضا نماید هر شخص دیگری میتواند وجه آنرا دریافت نماید و ادعای مدیرعامل نسبت به شما مسموع نیست .