روند پرونده در تجدیدنظر چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #86961849

با سلام.
احتراما سوالی دارم و این است که آیا پس از اعتراض به دادنامه بدوی کیفری،پرونده به تجدیدنظر ارجاع شده باشد و بدون اینکه دادگاه تجدید نظر،در ثنا این جمله قید شده باشد،به چه معنیست؟
(پرونده اعاده شد)
ضمن اینکه دادنامه ای از سوی دادگاه تجدیدنظر صادر نشده و پس از تعیین شعبه در دادگله تجدید نظر وقت نظارت تعیین شد و قبل از سررسید وقت نظازت،در ثنا اعلام شده که پرونده به شعبه اعاده شد.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام اصولا درموارد تکمیل نبودن پرونده به دادگاه بدوی اعاده میگردد حضورا از دادگاه بدوی پیگیری نمایید

با سلام،پرونده به دادگاه بدوی برگردانده شد.بهتر است حضوری پیگیری کنید.

با درود پرونده به مرجع نخستین /بدوی اعاده گردیده است
حضوری پیگیر ماجرا شوید

با سلام، پرونده به شعبه بدوی برگشته که احتمالا به علت رفع نقص و غیره میتوانید حضوری از شعبه پیگیری نمایید.

با توصیفاتی که نموده اید احتمالا ایرادی به پرونده و روند تکمیل آن وارد شده که مستلزم اعاده پرونده به دادگاه بدوی بوده است . توصیه میشود موضوع را حضوری پیگیری کنید .

سلام
به احتمال خیلی زیاد به دلیل نقص تحقیقات پرونده به شعبه بدوی اعاده شده است ولی برای اطمینان می توانید به دفتر شعبه مراجعه کنید و علت را جویا شوید .

با سلام

این جمله بدین معناست که پرونده به شعبه بدوی عودت گردیده است.
که این امر می تواند به علت نقص تحقیقات یا...باشد،
میتوانید با مراجعه به شعبه علت اعاده پرونده را جویا شوید.