قاضی می تواند به علم به زنا برسد و رای به زنا بدهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۴۶ #86950726

آیا قاضی با توجه به محتوای پیام هایی که بین یک پسر مجرد و زن شوهر دار رد و بدل شده و صراحتا و دقیقا به رابطه ی جنسی در آن ها اعتراف شده است می تواند به علم به زنا برسد و رای به زنا بدهد؟ آیا شروط دیگر مثل ۴ بار اعتراف درمقابل قاضی و ۴ شاهد نیاز نیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زنا فقط با دلایل منصوص اثبات می شود.

با سلام ادله اثبات این جرم احصایی است و قاضی نمی تواند به علم خود استناد نماید

باسلام فقط رابطه نامشروع ثابت میشود

زنا ثابت نمیشود ولی پیام های رد و بدل شده ممکن است مثبت وقوع رابطه ی نامشروع دون زنا باشد.

با سلام
پیرو توضیحات شما میتوان نظرداد که به ظن قوی پیام های رد و بدل شده مثبت وقوع رابطه ی نامشروع میان مظنونین قرار میگیرد ولیکن در جهت اثبات زنا بلا اثر است،مگر با اقرار و در صورت انکار قاعده ردع و اصل برائت حاکم میشود.

با سلام
رابطه نامشروع اثبات میگردد ولی زنا اثبات نمیگردد

فقط رابطه نامشروع ثبات میشود زنا اثبات نمیشود