حذف توضیحات شناسنامه در چه صورتی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱,۹۵۶ #86939

با سلام و احترام زمانی که پدرم بعد از متولد شدن من به ثبت احوال مراجعه میکند متاسفانه کارشناس ثبت احوال نام خانوادگی را اشتباه متوجه میشود و در شناسنامه هم در قراردادن نقطه ها اشتباه میکند و به این صورت نام خانوادگی بنده با نام خانوادگی پدرم مغایر میشود. متاسفانه پدرم همان موقع متوجه اشتباه ثبت احوال نشدند و چند سال بعد یعنی زمانی که قرار بود من به مدرسه بروم متوجه شدند و به ثبت احوال مراجعه کردند و نسبت به اشتباه و مغایرت فامیلی خود و فرزندش اعتراض نمودند که ثبت احوال نیز متوجه اشتباهشان شدند و یک شناسنامه المثنی صادر کردند اما در صفحه توضیحات قید کردند که طبق رای شماره فلان هیات حل اختلاف ثبت احوال شهرستان فلان نام خانوادگی صاحب این سند از x به y اصلاح شده است. هم اکنون همان شناسنامه المثنی نزد بنده بوده و هنوز شناسنامه جدید نگرفته ام. براساس مطالب بالا و در خصوص خطای انسانی صورت گرفته شده در ثبت احوال و نیز درج عبارت اصلاح شده است، آیا امکان حذف توضیحات مندرج در صفحه توضیحات شناسنامه وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه ببه تعویض شناسنامه و اشتباه سهوا ادره ثبت احوال و شناسنامه المثنی شما توضیحات حذف میگردد
چنانچه شما به سن قانونی رسیده به محل اداره ثبت و احوال اقامتگاه خود مراجعه بفرمایید و درخواست پسوند یا اشتباه صورت گرفته را بدهید /چنانچه نتیجه ای از اداره ثبت احوال نگرفته اید/ وفق قوانین به مراجه قضایی مراجه فرمایید
ضمنا:به نظر میرسد بخاطر این مورد بوده که در توضیحات شناسنامه شما درج شده ازxبهyتغییر کرده
چون شما سالها با این فامیلی در مدرسه اداره جات و هر نهاد دولتی و غیره دولتی
با این فامیلی مراجعه و ثبت شده است/ و به نطر میرسد به منافع شما باشد که در شناسنامه توضیح وجود داشته باشد
گر چه کد ملی و شناسه رهگیری ان جدیدا ملاک میباشد در تمامی نهادهای دولتی و غیر دولتی{طرح هوشمند سازی کارت ملی} و شناسنامه مکمل مدارم شناسایی شما میباشد/
ا کمال اظهار ادب و احترام

با تعویض شناسنامه دغدغه شما بر طرف خواهد شد.

در صورتی که به سن قانونی رسیده اید می توانید به ثبت احوال محل صدور مراجعه نمایید ودرخواست حذف پیش وند یا پسوند خانوادگی راحذف نمایند که ثبت احوال براساس درخواست شما اقدام ودر صفحه توضیحات ذکر می گرددواز صفحه اول حذف می کردد

شناسنامه تعویض گردد توضیحات قید نمیشود

در صورت صدور شناسنامه المثنی شناسنامه فاقد هرگونه توضیحات است

زمانیکه شما شناسنامه خود را تعویض نمائید توضیحات دیگر در شناسنامه شما درج نخواهد شد.