در چه صورت مرد در اموال همسر شریک است؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۶۱۷ #86930049

باسلام واحترام.
شرمنده بنده بعنوان زوجه کارمند هستم و تاریخ بیمه ی کاری ام قبل از تازیخ عقد است و در سند ازدواج قید شده است ولی همسرم در طول ۱۵سال زندگی مشترک شغل آزاد بوده که برای مخارج خانه و بچه ها خیلی کم هزینه کرده و بیشتر صرف رفیق بازی شده و اکثر اوقات بیکارتوی خانه بوده.ادعا میکند که با یک وکیل صحبت کرده و قرار است با مستندات قابل قبول که ممکن است جعلی باشد نصف اموال من اعم از خانه و زمین و ماشین و جواهرات را تصاحب کند و بجای حق وکالت و انعام و غیره به ببخشد... میخواستم بدانم در چه صورت مرد در اموال همسر شریک است البته با پس انداز و وام و اضافه کار در طول زندگی مشترک ام خرید
کردم..چون قبل از ازدواج فقط طلا میخریدم.ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید تا بتوانم توطئه شان راخنتی کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج در اموال شما هیچ حقی ندارد و این شما هستید که می توانید حقوق مالی خود اعم از مهریه و نفقه را مطالبه کنید

بادرودوسلام مرددراموال زوجه شریک نمی باشد.

زوج شریک اموال شما نیست .

درود
ایشان نمی توانند در اموال شما شریک شوند.

با سلام
نگران نباشید ، به نظر می رسد از سادگی شما سوء استفاده شده، اموالی که خودتان تهیه کردید برای خودتان است و زوج نمیتواند در آن شریک‌ شود.

شرط تصنیف دارایی که در سند ازدواج درج می شود در رابطه با شریک شدن زوجه در اموال زوج است مرد به هیچ عنوان شریک در اموال زن نمی باشد و از اموال شما به زوج داده نمی شود مگر اینکه زوج سندی مبنی بر شریک شدن در اموال داشته باشد از جمله مبایعه نامه فاکتور خرید وسایل یا صلح

باسلام
زوج هیچ حقی نسبت به اموال زوجه ندارد مگر پس از فوت زوجه که در صورت وجود فرزند یک چهارم در غیر اینصورت نصف اموال زوجه را زوج به ارث میبرد.