کتک زدن زن باردار به استناد پزشکی قانونی توسط شوهر معتاد شامل حکم طلاق میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۳۴۴ #86923267

کتک زدن زن باردار به استناد پزشکی قانونی توسط شوهر معتاد به استناد ازمایش و شواهد مستند و مستندات دال بر خیانت اقا در دادگاه شاما حکم طلاق میشود؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا دادخواست ضرب و جرح کیفری بدهید تا برمبنای ان عسر و حرج ثابت شود سپس برای طلاق اقدام کنید

سلام.اگر پزشکی قانونی تایید کند و اعتیاد شوهر نیز محرزگردد زن می تواندبه لحاظ عسروحرج با استناد به مدارک پزشکی قانونی دادخواست طلاق را طرح نماید

بله میتوانید با مدارک و مستندات کافی ب اعتیاد شوهر و همچنین ضرب و جرح عمدی از جانب ایشان با دریافت نامه از پزشکی قانونی استناد کنید اگر دادگاه عسر و حرج را تشخیص دهد در اینصورت حکم ب طلاق شما خواهد داد

با سلام و احترام؛
امکان درخواست طلاق زوجه هم وکالتا و هم اصالتا به استناد عسر و حرج ناشی از ورود ضرب و جرح و اعتیاد زوج وجود دارد.
پیروز باشید

به باداری ربطی نداره معادی وی دلیل طلاق است
کتک کاری دلیل طلاق است
بشرطی که شکایت کنی و پزشگی قانونی کتک کاری شوهرتو تایید کنه و دادکاه حکم‌ محکومیت بده و درتجدید نظر قطعی بشه ورضایت ندی
درمورد مواد یا آزمایش ویا مدارک کمپ یا زندان در دستت باشه میتونی طلاق بخوای

باسلام
باتوجه به اعتیاد زوج و ضرب و حرج و نامه پزشکی قانونی درخواست طلاق مبینی بر عسر و حرج تقدیم دادگاه نمایید

اگر حکم دادگاه در خصوص ضرب و جرح شما صادر و قطعی شده باشد ،می تواند ادله اثبات عسر و حرج شما در دعوی طلاق باشد. اعتیاد زوج نیز باید ثابت شود و این اعتیاد مخل زندگی باشد