عدم برگرداندن وجه ودیعه توسط موجر پس از تخلیه ملک را چگونه پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۷ #86915815

بنا به خواست صاحبخانه ملک استیجاری خود را که مدرسه غیردولتی بود تخلیه کردم اما پس از تخلیه موکل موجر، با این استدلال که شما مفاصای مالیات شغلی ندارید از تحویل ملک خودداری نموده و از برگرداندن مبلغ ودیعه که (۲۰۰میلیون تومان و + ۱۶ روز اجاره حدودا دوازده میلیون تومانست) ، استنکاف می ورزد.
توضیح :
اینجانب کلیه فیش های آب ، برق، گاز، پسماند را پرداخته ام و عوارض مشاغلم صفر است پرونده مالیاتی مدرسه که اینجانب موسس حقیقی آن هستم تا سال ۹۵ صفر است اما سال ۹۶ که جدیدا مدارس مورد بررسی قرار گرفته ، اداره دارایی ، همه مدارس منطقه را علی الراس کرده است و برای ما مبلغ ۳۲ میلیون اعلام کرده بودند، که اعتراض کرده ایم و در نوبت بررسی گذاشته اند. که یقینا صفر می شود (ضمنا مدرسه مالیات بر حقوق پرسنل خود و مالیات تکلیفی خود را ماهانه می پردازد و هیچ بدهی ای در این زمینه ندارد).
من باید چه بکنم؟
از هر مطلع حقوقی پرسیدم می گویند نباید پول شما را نگه دارد و با مشکلاتی که برای تامین وجه ودیعه ملک جدید دارم مجبور به گرفتن وام شده ام . البته صورتجلسه تخلیه ملک از ۱۴ شهریور را همسایه ها و رئیس شورای محل تایید کرده است.
چگونه می توانم وجوه نزد موجر را بگیرم؟
آیا می توانم مطالبه خسارت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
موجر نمی تواند مبلغ ودیعه شما را نگه دارد. با در دست داشتن مدارک مربوط به تخلیه ملک (استشهادیه و ... ) با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می توانید دادخواست مطالبه وجه ودیعه را ثبت نمایید.