فرار از دست پلیس و شرب خمر چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۴ #86879330

سلام خسته نباشین بنده چند روز پیش داشتم میرفتم دوستم رو برسونم صدای ضبط زیاد بود که پلیس دستور ایست داد بنده فرار کردم که آخرش متوقف کردن ماشین و بردن تست گرفتن که گفتم کرونا هس دستگاه رو ضد عفونی کنید که ضد عفونی کردن بعد تست دادم ۷۱ درصد نشون داد الان برام اخلال در نظم عمومی زدن با شرب خمر به نظرتون قاضی حکم چی می‌تونه بده

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شرب خمر اقرار نکنید و برای تمرد و فرار مجازات حبس است که تعلیق یا تبدیل به جزای نقدی میشود.

باسلام و درود از طریق پزشکی قانونی موضوع اثبات خواهد شد درصورت اقرار به شرب خمر به هشتاد ضربه شلاق محکوم خواهید شد.

در رابطه با شرب خمر من موکلی داشتم که بعلت شرب خمر تصادف جرحی کرده بود در دادسرا مدعی شد که بعلت بیماری کرونا بصورت مدام ماسک را اسپری الکل میزند و مثبت شدن تست به این علت بوده و جالب اینکه از اتهام شرب خمر تبریه شددر رابطه با اتهام اخلال باید بیشتر بررسی شود پیشنهاد میکنم با احدی از دوستان مشاوره شود

باسلام
تنها مرجع اثبات کننده تست الکل پزشک قانونی میباشد نه کلانتری .
در صورت اقرار شما به شرب خمر نزد قاضی به هشتاد ضربه شلاق محکوم خواهید شد. بهتر است از خود دفاع کنید .

مجازات شرب خمر شلاق می باشد .

درود بر شما، تمرد حسب مورد مشمول حبس است، که برای شما ممکن است تعلیق یا تبدیل شود، لکن مصرق مسکرات در صورت اثبات، مجازات ۸۰ ضربه شلاق حدی را در پی خواهد داشت.

مجازات شرب خمر ۸۰ ضربه شلاق است و برای عدم توجه به فرمان پلیس و فرار نیز احتمالا مجازات حبس تعلیقی یا قابل تبدیل به جزای نقدی در نظر گرفته میشود .