این دوماه که من در حال تعلیق بودم حقی بر گردن کارفرما است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #86878362

با عرض سلام. اول ماه شش از کار اخراج شدم. پس از شکایت از کارفرما و طی مراحل اداری دیروز رای صادر شد که اخراج بنده غیرموجه بوده است. ایا این دوماه که من در حال تعلیق بودم حقی بر گردن کارفرما است یا خیر. بعبارتی باید بیمه برایم رد کند و حقوق اداره کار بدهد یا خیر. ممنون از کارشناسان محترم سایت بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله چنانچه اخراج شما را غیرموجه تشخیص دادن و بازگشت بکار
کارفرما مکلف به پرداخت حق السعی و حق بیمه و...... درحق شما می باشد

بله میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

با توجه به قرارداد فی مابین هر آنچه در مدت قرارداد باشد به شما تا پایان قرارداد تعلق خواهد گرفت

سلام بله ، در صورت عدم توجه ، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید

سلام . درصورت داشتن قرار داد .اداره کار حکم پرداخت تا پایان قرارداد را صادر می نماید . و بازگشت بکار را تایید می نماید . در چنین حالتی حق بیمه که باجریمه تاخیر پرداخت است . با توجه به حکم اداره کار و اعلام به سازمان تامین اجتماعی قابل پیگیری است .