در رابطه با مهریه، آیا به ایشان تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۱ #86874271

با سلام وقت بخیر
من اقا هستم و از خانومم در رابطه با تدلیس در ازدواج میخواهم شکایت کنم
من بعد ۶ سال زندگی مشترک با همسرم تازه متوجه شده ام که ایشون قبلا ازدواج کرده اند و شناسنامه شان هم تعویض نموده و هیچ اسمی از نفر قبلی داخل شناسنامه شان در حال حاضر ثبت نشده ولی عقد داعم بوده اند و شاید زندگی هم کرده باشند و در بندهای عقدنامه که ذکر شده است که ازدواج قبلی نداشته اند نیز امضا کرده اند در حال حاضر ترک منزل نموده اند به مدت ۵ ماه و من عدم تمکین ایشان را زده ام و حاضر به برگشت به منزل نیستند و درخواست اجرت المثل و مهریه کرده اند.در رابطه با مهریه ایا به ایشان تعلق میگیرد و اجرا المثل؟و من از این جهت مطمعن هستم که ایشان قبلا ازدواج کرده اند و از طریق ثبت اسناد راحت قابل پیگیری میباشد.و ایشان در رابطه با باکره بودن درحال حاضر ادعا میکنند در صورتی که بدین صورت نبوده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بهتر است تدلیس در نکاح را اثبات نمایید و سپ در خصوص حقوق مالی زوجه به تدلیس استناد نمایید

باسلام شما میتوانید شکایت کنید و اثبات نمائید ادعای خود را ....درصورت صدور حکم تدریس مهریه تعلق نخواهد گرفت

اگر تدلیس ایشان اثبات شود مهریه تعلق نخواهد گرفت

در صورت اثبات تدلیس مستحق مهریه نیست

ادعاهایی که مطرح می نمایید را باید در دادگاه ثابت کنید تا جرم فریب در ازدواج محقق گردد‌. در هر صورت مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت

با درود
تدلیس را باید ثابت کرد و حکم قطعی در این زمینه داشت.
مطابق عمومات، شما باید نفقه بپردازید

در صورتی که تدلیس اثبات نشود همسرتان حق مطالبه حقوق خود من جمله مهریه را خواهند داشت