آیا می‌توانم به نحوی مجوز نصب دوربین مداربسته در پارکینگ شخصی خودم بگیرم که از تکرار این اتفاق جلوگیری شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۸۴ #86851319

با سلام
با یکی از همسایگان بر سر موضوعی بحث پیدا کردم. ایشان هم بر روی ماشین من در پارکینگ خط انداخت و خسارت وارد کرده است. اما مدرکی دال بر این موضوع ندارم. اولا که چگونه می‌توانم از ایشان شکایت کنم. دوما اینکه آیا می‌توانم به نحوی مجوز نصب دوربین مداربسته در پارکینگ شخصی خودم بگیرم که از تکرار این اتفاق جلوگیری شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصب دوربین مداربسته اگر محدودیتی برای ساکنین ایجاد نکند ممنوعیتی ندارد در غیر اینصورت اخذ رضایت اکثریت ساکنین الزامی است‌

سلام
با رضایت سایر ساکنین امکانپذیر است

سلام طبق قانون برای نصب دوربین نیاز به رضایت تمام ساکنین است

باسلام برای نصب دوربین نیاز به رضایت تمام ساکنین است

برای مصب دوربین به وضایت کلیه مالکین نیاز است

با سلام
اگر شاهدی بر این ماجرا ندارید نمی توانید شکایت کنید. برای نصب دوربین هم باید موافقت هیات مدیره ساختمان را اخذ کنید.

باسلام
شکایت شما بدون ارائه ادله نتیجه ای در برنخواهد داشت. نصب دوربین نیازمند موافقت کلیه مالکین است