آیا مرا به پزشکی قانونی میفرستند و اگر دروغش مشخص شود چطور میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۳ #86844074

سلام وقت بخیر
اینجانب در دوران عقد به سر میبرم و هیچ گونه رابطه ی جنسی در این دوران نداشتم و باکره میباشم(هم از دبر و هم از قبل باکره میباشم) همسرم به دروغ در جلسه ی تمکین گفت با من از دبر رابطه جنسی دخول داشته است درحالی که دروغ میگوید حالا میخواهم بدانم اصلا دخول از دبر حق حبس را ازبین میبرد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک دادگاه ها دوشیزه بودن یا نبودن زوجه است.

با سلام حق حبس شما با باکره بودن ساقط نمی شود و کماکان باقی است

حق حبس باقی است ...‌.

سلام
حق حبس شما باقی است .

باسلام ملاک دادگاه ها باکره بودن یا نبودن زوجه است.

درود
حق حبس پابرجاست هرچند که بعضا رابطه از دبر را نیز ساقط حق حبس می دانند در هر صورت با ارجاع به پزشکی قانونی مشخص می گردد

سلام حق حبس شما با باکره بودن شما پابر جاست