از حسابم کم شده, باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۸ #86838978

از حسابم دویست تومن کم شده در دو مرحله باید چیکار کنم نمیدونم کی کشیده

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق بانک پیگیری کنید شاید عودت داده شود.

موفق باشید.

با درود ابتدا به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

با سلام وقت شما بخیر
ابتدا به بانک مربوطه دارای حساب مراجعه کنید واستعلام بگیرید اگر نتیجه نگرفتید با ثبت شکواییه احقاق حق جهت شناسایی فرد خاطی اقدام نمایید. قطعا با ثبت درخواست ارزیابی پاسخ جامعتری دریافت خواهید نمودنمود. موفق باشید

سلام در ابتدا به بانک مراجعه کنید بعد از پرینت بانکی و تاییدیه و مهر بانک باید شکایت کرد.

باسلام
با استعلام از بانک تا مشخص شود از چه طریقی این مبلغ برداشته شده و سپس از طریق دادسرا اقدام نمایید