اثبات رابطه نامشروع با ریز مکالمات ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۴ #86834031

سلام لطفا راهنماییم کنید
اگه یه اقای مجرد با یه خانوم متاهل دوست باشن
وبعد مدتی شوهر اون خانوم بهش شک کنه و یه روز در حین اومدن از بیرون توی ماشین شخصی کنار هم ببینتشون و اون خانومو کتک بزنه ولی مدرکی برای اثبات رابطه نامشروع نداشته باشه بجز ریز مکالمات سیم کارتهای اون دونفر که به نام خودشون هست ایا میتونه اقدامی بکنه واز اونا شکایت کنه ایا راهکار قانونی هست برای اینکه اون دونفر جلوگیری کنن از دسترسی این اقا به ریز مکالمات یا نه؟
البته اون خانوم کلا منکر قضیه شدن و گفتن اون اقا راننده مسافر کش بوده که ایشونو رسونده و اصلا همدیگرو نمیشناسن!
لطفا راهنمایی کنید!
باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاو احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.
البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است.
پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

لذا در صورتی که شوهر آن خانم شکایت کنند، قاضی می تواند دستور پرینت مکالمات و پیامک های خط هر دو طرف را صادر کند و هیچ چیزی نمی تواند مانع شود.

متن پیامک ها و مکالمات برای اثبات نامشروع بودن رابطه بسیار مهم است. همچنین توجه داشته باشید که مجازات روابط نامشروع برای هر دو طرف ماجرا صادر و اجرا می شود. یعنی در صورت اثبات هم مرد و هم زن مجازات خواهند شد.

سربلند و پیروز باشید.

اگر مکالمات و پیام از طریق اوپراتوها یا شرکت مخابرات باشه دادگاه میتواند استعلام کند و لی شخصا دسترسی نمیتوانید داشته باشید . و از طرفی اثبات رابطه نامشروع به استناد مواردی که بیان نمودید به تنهایی ممکن نیست و ارایه دلیل مثل شاهد یا اقرار خود ان دو نفر لازم است.

سلام
همسر ان خانم امکان اقامه دعوا مبنی بر رابطه نامشروع دارند و البته باید ادعای خود را به استناد دلایل و مدارک کافی مطرح کنند و علی الاصول دستور استعلام تماس های سیم کارت ها داده نمی شود

مکالمات صرفا قرینه و نشانه است و بعضی قضات ارتباط تلفنی را قبول ندارن ولی اگه دلیل دیگری مثل شاهد و فیلم و غیره به دست اوردین اقدام کنین