شکایت از اکانت حذف شده اینستاگرام نتیجه دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۹۶۹ #86827129

با سلام و خسته نباشید یه مشکلی پیش اومده
اونم اینه که یکی اومده دایرکت اینستاگرام یارو حرفای بدی گفته الان میخام برم پلیس فتا که گزارشش بدم ولی دیلیت اکانت کرده چند روزه وقت نکردم برم مرکز استان به پلیس فتا نراجعه کنم ایا برم میتونن برگردونن؟
منظورم اینه میتونن بفهمن کی بوده؟ چون ناشناسه
اگه اسکرین شات هاشو داشته باشم چی تاثیری داره؟
زیاد پرسیدم یکی میگه اره یکی میگه نه ممنون میشم راهنمایی کنید ب

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر دیلیت اکانت شده باشد قابل پیگیری نیست

خیر به نتیجه نمیرسه....

با سلام با توجه به اینکه سرور های اینستاگرام در ایران موجود نمی باشد عملا پیگیری آن غیر قابل امکان می باشد

با سلام
خیر
در صورت حذف و دیلت اکانت اینستاگرام ، پیگیری امر ممکن نخواهد بود
صرفا وجود اسکرین شات ها اعتباری نخواهد داشت مگر اینکه به همراه ان شهود یا سایر ادله ای نیز داشته باشید

سلام
چون سرور اینستاگرام و تلگرام خارجی هست و در ایران مستقر نیست به همین خاطر شناسایی آن در صورت عدم حذف اکانت خیلی مشکل هست حالا که طرف حذف کرده ، به نتیجه رسیدن آن تقریبا ناممکن می باشد و شکایت شما احتمالا نتیجه ای نخواهد داشت.

سلام
چنانچه اسکرین شات داشته باشید قابل اثبات است اما نه اکانتی که حذف شده باشد