ابطال سند ثبت تک برگی چه دلیلی باید داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۰۳ #86814155

چه دلیلی برای ابطل سند تک برگی هست که معاله بلطل بشه

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در کل یکی از موارد ابطال سند تک برگی بطلان معامله ای است که به واسطه آن معامله سند تک برگی صادر شده است

بستگی به موارد متعدد دارد از جمله مال غیر بودن عدم اهلیت و...

دلایل مختلف است، اما به طور کلی میتوان چنین گفت که اگر معامله ای که سند بر مبنای آن صادر شده شرایط اساسی صحت معامله را نداشته باشد باطل است و به تبع آن سند صادره نیز ابطال خواهد شد.

درود
دلایل زیاد است معامله صغیر و معامله محجور بدون تایید قیم، فروش مال غیر و......... مستندات شما باید بررسی گردد تا ارائه دلیل شود .

اثبات مالکیت ویا معامله فضولی و.....

درود
دلایل زیادی دارد مثلا معامله شخص محجور که قیم وی تنفیذ نکند.

بایستی مدارک شما بررسی شود تا بتوان اعلام نظر کرد