من چه اقدامی میتونم انجام بدم تا پارکینگ به صورت اولیه برگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۶ #86795462

سال ۹۱ یک واحد آپارتمان در یک ساختمان دو طبقه خریدم.این ساختمان جنوبی و پارکینگی به مساحت کل ۳۷ متر مربع داره که شامل دو قطعه پارکینگ اختصاصی به مساحت ۱۲/۵متر مربع و یک قطعه ی ۱۲/۵ مترمربعی مشاع هست.به خاطر بی تجربه بودن،اجازه ی ساخت یک واحد اضافه واقع در طبقه ی سوم همون ساختمان رو به فروشنده دادم.فروشنده بعد از یکسال اقدام به ساخت طبقه ی سوم نمود و بدون اجازه ی اینجانب درب اصلی ورودی ساختمان که به صورت تک لنگه ای بود رو برداشته و درب دو لنگه ای و ماشین رو نصب کرد و سپس واحد تازه ساز رو به شخص ثالثی فروخت.در قولنامه قسمت مشاع پارکینگ رو بعنوان پارکینگ اختصاصی به خریدار واگذار کرد و در قولنامه ذکر کرد که در صورت عدم رضایت مالک طبقه ی اول(اینجانب)،فروشنده پارکینگ خودش رو به نام خریدار میکنه.اما هفته ی پیش بنده به اداره ی ثبت رفتم و متوجه شدم که همون قسمت مشاع به صورت پارکینگ اختصاصی در سند به نام‌ خریدار دراومده!!!!در حالیکه اصلا من موافق نبوده و نیستم
حالا من چه اقدامی میتونم انجام بدم تا پارکینگ به صورت اولیه برگرده؟ضمنا درب تک لنگه ای الان در اختیار منه و بعنوان مدرک نگه داشتم
لازم به ذکره که خودم ساکن اصفهان هستم و این آپارتمان واقع در کاشان میباشد و بنده در اونجا ساکن نبوده و نیستم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید با عنوان انتقال مال غیر شکایت نمایید و با ارسال اظهارنامه به متصرف تقاضای رفع تصرف نمایید

بدلیل اینکه شما رضایت به اختصاص دادن محیط مشاع ساختمان به پارکینگ اختصاصی نداده اید شما بایستی ابطال سند صادره را بخواهید و این امر از طریق تقدیم دادخواست انجام میشود

بسمه تعالی از نظر قانون هیچ کاری نمی توانید انجام دهید ضمنا لنگه درب هم نمییتواند مدرک حوبی باشد