اگر زوجه محکوم به تمکین بشن و همراه مامور به منزل برگرده ولی زوج در منزل رو باز نکنه، باید چه اقدامی انجام داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۰ #86780153

باسلام
۲ ایا اگر صورتجلسه را به دادگاه و قاضی ارائه بدیم تمکین رد خواهد شد؟
۳در صورتی که زوج اجازه ی ورود به منزل بدهد ولی بعد از رفتن مامور زوجه را بیرون کند چه اقدامی باید انجام داد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر توسط مامور موجب تنظیم گزارش میشود ودرپرونده اجرایی قرارمیگیرد وزوجه می تواند تقاضای نفقه کند

با سلام
اگر طبق فرمایش شما زوج از باز کردن درب امتناع ورزیده و توسط کلانتری صورتجلسه شده است در دادگاه به نفع شما ون به ضرر زوج خواهد بود.
اگر بعد از رفتن مامورین شما را بیرون کرد بایستی با پلیس ۱۱۰ تماس و نیز در صورت حضور همسایگان از ایشان طلب یاری نمایید تا اقلا در صورتجلسه کلانتری به عمل غیر اخلاقی زوج شهادت دهند .

با سلام
در فرض سوال اگر زوجه به منزل راه داده نشود توسط مامور اجای احکام صورتجلسه و به دادگاه تفهیم میگردد که کوتاهی از طرف زوجه نبوده و تاثیر مستقیم در صدور حکم میتواند داشته باشد و دوم اینکه اگر زوج بدوا راه بدهد و بعد بیرون نماید باید دوباره توسط مامور ۱۱۰ گزارش و عدم راه ندادن زوجه به منزل مشترک تکلیف زوجه بابت تمکین را مشخص خواهد نمود و زوجه میتواند تقاضای نفقه آن دوران را بنماید.