متشاکی تحت چه شرایطی می تواند از دادیار درخواست رسیدگی هرچه زودتر نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۷۷ #86760960

در شکایت خیانت در امانت، متشاکی تحت چه شرایطی می تواند از دادیار درخواست رسیدگی سریع تر کند؟
شاکی هیچگونه سندی در مورد خیانت در امانت ندارد و تنها دو شاهد برده که و حتی در متن شکایت وی هم با عنوان شکایت تعارض وجود دارد. شکایت خیانت در امانت کرده اما در متن شکایت اظهار میدارد که ضمانتی بوده. چرا از ابتدا چنین پرونده هایی رد نمی شوند؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رسیدگی اداری و قضایی در دادسرا و دادگاه به درخواست اصحاب دعوا تسریع نمی شود روال خودش را دارد

میتوانید تقاضای رسیدگی خارج از نوبت نمایید

طرفین دعوی نمی توانند درخواست کنند سرعت رسیدگی کم یا زیاد شود. مرحله تحقیقات در دادسرا زمان بر است. اما با توجه به توضیحات شما جای نگرانی نیست.

پرونده فعلا درمرحله تحقیقات است و باتوجه به توضیحات ، درپایان تحقیقات نتیجه به نفع شماست

سرعت رسیدگی به درخواست اصحاب دعوی کم یا زیاد نمیشود. و سیستم قضایی مطابق معمول و متعارف خود طبق اوقاتی که در اختیار دارد به پرونده ها رسیدگی مینماید. به هر صورت اظهار نظر ماهیتی در پرونده مستلزم بررسی کافی قضایی است و موضوع رسیدگی بدون نوبت و یا ویژه دستور خاص مقامات مافوق را میطلبد.

با سلام و احترام
می توانید تقاضای رسیدگی خارج از نوبت نمایید لیکن رد یا قبول رسیدگی به دعوا بنا بر نظر مرجع رسیدگی کننده می باشد

با سلام
شاکی در شرایطی مثل غصب و .... می تواند تقاضای رسیدگی خارج نوبت کنه ولی کلا پذیرش آن بر عهده بازپرس و دادگاه است.
قانونا تنها مرجعی که می تواند دعوا را رد کند دادگاه و خود شاکی است.