با این وضعیت پلیس میتونه منو بازداشت کنه و اصلا من مجرم حساب میشم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #86732378

سلام. دختری ۲۰ ساله با مادرم زندگی میکردم چندین بار به من گفتند از خونه زندگی من برو بیرون و... من وسایلم رو جمع کردم و اومدم بیرون. شاغل هستم درآمدم حدود ۲ میلیون. فعلا برای مدتی خونه یکی از اقوام هستم البته مادرم خبر نداره. بعد اینک از خونه اومدم بیرون بعد یک هفته مادرم پیام دادن از وقتی ک رفتی اوضاع ما بهتر شده... میخواستم ببینم با این وضعیت پلیس میتونه منو بازداشت کنه و اصلا من مجرم حساب میشم یا نه؟ آشنامون که من منزلشون هستم چطور؟ ایشون متاهل هستن.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
افراد بالای ۱۸ سال تمام شمسی می توانند آزادانه نسبت به امور خود تصمیم گیری کنند و اقامت در منزل بستگان در قانون جرم انگاری نشده است مگر اینکه مرتکب جرم گردید.

سلام شما به سن قانونی رسیده اید و ترک منزل برای شما جرم محسوب نمی شود. شما می‌توانید جدا از خانواده زندگی کنید. موفق باشید.

با سلام
با توجه به اینکه شما سن قانونی دارید ترک منزل برای شما جرم محسوب نمی شود. اقامت در منزل بستگان نیز فی النفسه جرم نیست.
موفق باشید