آیا می توان بر مبنای شهادت شهود از بدهکار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۵۵ #86720073

با سلام و عرض احترام

فردی بدهکار با دادن دست خط به طلبکار خویش مبلغ ده میلیون چک برگشتی خود را از وی پس گرفته است ( چک ها به نام فرد طلبکار برگشت نخورده بودند ) حال پس از چند سال دست خط گم شده است و فرد بدهکار با آگاهی از مفقود شدن دست خط از پرداخت دین خویش شانه خالی می کند. با توجه به اینکه هنگام نوشتن دست خط چند شاهد حضور داشته اند آیا می توان بر مبنای شهادت شهود از بدهکار شکایت کرد؟ اگر امکان این موضوع وجود دارد به شهادت چند نفر نیاز است و روند شکایت قضایی آن به چه شکل می باشد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
میتوان با تهیه استشهادیه از شهود مطلع اقدام به طرح دعوی مطالبه کرد.

سلام
بله امکانش هست و با توجه به آنکه اصل بر برائت هست ارائه دلایل و اثبات دین و طلب با خواهان و مدعی است گواهی جزو ادله دعوا است میتوان با معرفی شهود، طرح دعوی کرد لیکن پذیرش یا عدم پذیرش آن با مرجع قضایی میباشد که مدارک و دلایل ارائه شده طرف دعوی دراخذ تصمیم برای مرجع قضایی تاثیر گذار خواهد بود

باسلام
بله با تنظیم استشهادیه و ضمیمه نمودن آن به برگه دادخواست از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

سلام
بله شما می توانید طلب خود رابه استناد شهادت شهود مطالبه کنید و حداقل به شهادت ۲ نفر مرد احتیاج دارید

میتوانید با تهیه استشهادیه از شهود مطلع اقدام به طرح دعوی مطالبه نمایید .

سلام بله با شهادت دو مرد می توان بدهی بدهکار را ثابت کرد

با سلام
دیون با شهادت دو مرد عادل ثابت میگردد