متراژ کم است، چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۳ #86666087

سلام پدرمون ۱۵ سال پیش شب عقد برادرم یه زمینی به متراژ ۵۰۰ متر به زن برادرم نوشته بفروختم برای احدات ساختمان به مبلغ بیست میلیون وجه نقد که بمنظور مهریه به خانم ....فروختم از ید خود خارج نمودم متراژ زمین ۳۳۰ متر مربع کم هست و یه طرف زمین متصل به دونفر هست اسم یه نفر نوشته شده و یه طرف نوشته خانه محوطه فروشنده که بین خانه محوطه و زمین که فروخته یه کوچه و نهر اب چندین و چند ساله برای کس دیگه هست وجود داره الان زن برادرم ادعا میکند بعد چند سال زمین من همونه ولی پدرم فوت شده ۵ ساله به اونام جای دیگه زمین داده اونجام خانه محوطه داشته که محل تایید کردن همونجا هم خونه درست کردن اونجا هم سه طرفش همخونی داره با همون مدرک مهریه ای ایشون و متراژ هم درست است ایا میتونه اینجارو که تقسیم شده شوهرش امضا انگشت زده الان با شوهرش یکی شده به ما گیر داده اینجا برای منه ولی کل خانواده ما تایید میکنن اونجایی که خونه درست کرده اونجاس مدرکش

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق مواردی که فرموده اید ، خیر ایشان نمی توانند

با توجه به اینکه در قرارداد مورد معامله معین می باشد لذا ادعای مازاد بر آنچه در قرارداد می باشد داشته باشند

با درود
پرسشگر محترم، مطالب را با یکدیگر خلط نموده، لذا اظهارنظر دقیق برای حقیر میسر نیست.
زیرا سوال نامفهوم است.

با توجه به متن سئوالتان زمین ایشان همان است که برتحویل آن اقرار شده لذا نمی توانند به غیراز آن ادعای داشته باشند

باید متنی که پدرتان مرقوم نموده بود بررسی شده و با محوطه مورد اشاره تطبیق داده شود . برای این کار بهتر است از یک کارشناس کمک بگیرید ولی آنچه مسلم است اگر ملک موخر به عنوان معوض داده شده باشد از طریق شهادت شهود میتوانید موضوع پذیرش را اثبات نمایید .

ملکی که در قراردادمشخصات اربعه دارد نمی توان به جای دیگر انتقال داد اما در فرض سوال شما اگر پدرتان ۵۰۰متر داده اگر اینجا کم هست ولی جای دیگر که تصاحب کرده اندازه قرارداد باشد می توانید با مصالحه زمین دوم ۵۰۰متر را به او طبق قراردا بدهید واینجا که کم هست را از ید او خارج ودر داخل ماترک نموده سهمی هم به خود برادرتان خواد رسید

با سلام
با توجه به موارد قید شده در آن نوشته ، زن برادر شما نمیتواند ادعای مجدد در مورد زمین وصف شده داشته باشد