تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۵ #86657793

سلام،تقریبا ۷ سال قبل از یک رمال(همان دعانویس،جادوگر و..) دعا گرفتم و۲۰ میلیون تومن ازم پول گرفت ازش تا الان شکایت نکردم نه از طریق دادگاه و نه از طریق شورا و اظهارنامه هم نفرستادم براش اما ۷ سال پیش به رمال پیام (اس ام اس) دادم و گفتم پولمو پس بده بهم دعا دادی و سرمو کلاه گذاشتی گفت دعا دادم بهت درسته اما پولتو پس نمیدم هرکار نکردی بکن اس ام اس هارو دارم هنوز داخل گوشیم + فیش واریز پول به کارت رمال اگه الان از رمال شکایت کنم تاخیر تادیه از زمان اس ام اس هایی که به رمال فرستادم محاسبه میشه؟ یا از تاریخی که شکایت کنم از طریق دادگاه یا شورا یا ارسال اظهارنامه؟ اگه از زمان اس ام اس هایی که به رمال فرستادم تاخیر تادیه محاسبه نمیشه لطفا بهم اینجوری بگید از تاریخ اس ام اس هایی که فرستادی تاخیر تادیه محاسبه نمیشه و از تاریخ شکایت رسمی در دادگاه یا شورا وارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیره بهت چون متوجه بشم خیلی ممنونم از شما وبنیاد وکلا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر از زمان مطالبه رسمی خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد.

سلام خسارت از تاریخ مطالبه رسمی یا توسط اظهارنامه یا دادخواست ملاک میباشد.

خسارت تاخیر تادیه از زمان ثبت دادخواست و شکایت رسمی محاسبه شده و قابل مطالبه هست

باسلام و درود از زمان مطالبه رسمی خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد.

ملاک محاسبه ی خسارت از تاریخ مطالبه بوسیله اظهارنامه می باشد علی ایحال پرینت پیامک را ارائه دهید تصمیم گیری با مرجع رسیدگی کننده می باشد،اگر مورد قبول واقع نگردد از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می گردد

با سلام
خسارت از زمان مطالبه میباشد

از تاریخ اس ام اس هایی که فرستادی تاخیر تادیه محاسبه نمیشه و از تاریخ شکایت رسمی در دادگاه یا شورا وارسال اظهارنامه خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیره!