باتوجه به اینکه دامادم ازحسابم وام گرفته چگونه میتوان ثابت کرد ایشان وام گرفته است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۹ #86647679

20میلیون وام دامادم از حساب من گرفت سال اول 10میلیون انرا پرداخت کر د سال دوم باهمسرش که دختر من باشد اختلاف پیدا کرد ودرصدد طلاق هستند ،وازطرفی حساب من مسدودمیباشد،چگونه ثابت کنم که زمانیکه ایشان زمانیکه داماد مان بودند ازحساب من وام گرفتند سال اول نصفش راپرداخت ومابقی راسال دوم پرداخت نکردند.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر وام به حساب وی واریز شده خود می تواند اماره ای باشد که وام را دریافت کرده. به علاوه پرداخت اقساط از طرف ایشان هم می تواند این مهم را ثابت کند . شهارت شهود نیز یکی از دلایل است .

باتوجه به رسیدهای واریزی شما به ایشان وهمچنین اگر شاهدی دارید میتوانید علیه ایشان اقدام‌ نمایید .