آیا زوجه می تواند دادخواست طلاق مطرح نماید ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #86631765

سلام .من ۲۸ سالمه و شوهرم ۳۲ سال ؛ دوسال ونیم که عروسی کردیم و دوسال که شوهرم بیکار و خرج خونه را نمیده من خودم میرم سرکار و همه هزینه ها را میدم تازه از اونطرف کتک میخورم خونه پدر ومادرم به زورو با بداخلاقی میرم ...همه مهمانی هارا میگه نمیام ازهمه بدش میاد
ولی به خانواده خودش خیییلی وابسته است صدسالم پیششون باشه سیر نمیشه !!
تاحالاخیلی دعواکردیم همش خانواده ها وساطت کردند و من کوتاه اومدم ولی اصلا عوض نمیشه .تاحالا جوری کتک زده که بدنم سیاه شده ولی من خر نرفتم پزشک قانونی !!! همیشه و هرروز به طلاق فکرمیکنم و دوست دارم جدا بشم ولی خانوادم برا آبروشون نمیذارن ؛ من باچه دلیلی و از چه راهی میتونم طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام اگر بتواتید کتک کاری ها را اثبات کنید و این سوء رفتار مستمر بوده باشد می توانید به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق کنید . ضمن این که بیکار بودن زوج و عدم پرداخت نفقه در طول این دو سال نیز می تواند از موجبات عسر و حرج باشد . اما به لحاظ فنی بودن موضوع حتما وکیل انتخاب کنید .

سلام اگر بتواتید کتک کاری ها را اثبات کنید و این سوء رفتار مستمر بوده باشد می توانید به دلیل عسر و حرج درخواست طلاق کنید . ضمن این که بیکار بودن زوج و عدم پرداخت نفقه در طول این دو سال نیز می تواند از موجبات عسر و حرج باشد . اما به لحاظ فنیحتما وکیل انتخاب کنید . بودن موضوع

سلام و وقت بخیر
با توجه به اظهارات ، شما می توانید با استناد به بند های دوازگانه عقدنامه عدم پرداخت نفقه، عسر و حرج زوجه برای دادخواست طلاق اقدام نمایید.
ضمن اینکه اثبات ضرب و شتم توسط زوجه لازم به دریافت گواهی پزشکی قانونی می باشد.
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام نمایید .