آیا اجازه پدر برای عمل زیبایی بینی ضروری هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰,۲۶۲ #86627335

سلام،وقتتون بخیر
من ۲۵ سالمه و والدینم اجازه عمل زیبایی بینی رو به من نمیدن،
چه راهی وجود داره که بتونم عمل رو انجام بدم؟
من خودم تو بیمارستان دولتی کار میکنم،تو بیمارستان ما گفتن اجازه پدر واجبه و هیچ راهی وجود نداره بتونم عمل کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گر فرد متقاضی عمل بالاتر از سن ۱۸ سال باشد نیازی به امضا و رضایت ولی و یا شوهر خود ندارد و بر اساس قانون می‌تواند به برای هر عمل دیگری اقدام کند .

باسلام برای عمل زیبایی نیازی به اجازه شخص خاصی نیست بایستی مقرارات بیمارستان مطالعه گردد.

سلام
خیر شما به سن قانونی رسیده اید
شاید قانون بیمارستانهای دولتی باشد اما بیمارستانهای خصوصی همچنین درخواستی نخواهند داشت

بسمه تعالی : با توجه به داشتن سن قانونی اجازه پدر نیازی نیست و ممانعت بیمارستان برای مورد مذکور وجهه قانونی ندارد.

خیر نیازی به اجازه پدرستان نیست

اگر سن متقاضی عمل ، کمتر از ۱۸ سال باشد از نظر قانونی اجازه پدر الزامی بوده و لازم است پدر ، رضایت‌نامه عمل جراحی را به هنگام پذیرش در بیمارستان امضا کند . ولی اگر فرد متقاضی عمل بالاتر از سن ۱۸ سال باشد ، چه متاهل و چه مجرد ، نیازی به امضا و رضایت ولی و یا شوهر خود ندارد و بر اساس قانون می‌تواند به تنهایی برای جراحی زیبایی و یا هر عمل دیگری اقدام کند .