شرایط ابطال عقدنکاح چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۳ #86600423

سلام خانمی که ازدواج دومش بوده و از ازدواج اولش صاحب فرزندی بوده چندسال پیش با پسری ازدواج میکنه و در محضر همان شناسنامه ای که صفحه دومش اسم همسر اولش و فرزندش بوده ارائه داده حال بعد از مدتی آقا گفته خانمم،فرزندش را کتمان کرده و هیچ جا رو نه سر رسید دفارو نه قواله رو اشاره به فرزند نشده و بنده از ین موضوع بی اطلاع بودم و همونطور که داخل قواله در قسمت توضیحات قید شده خانم همسر قبل داشته و طلاق گرفته و زوج ازین موضوع اطلاع دارد و زوج امضا کرده درمورد فرزند قید نشده پس این عقد و ازدواج رو باطل کنید،در صورای که باتوجه به شناسنامه مشخصه که کتمانی نبوده واین آقا از زیر بار مسئولیت ازدواج میخواد شونه خالی کنه و به هر نحوی این عقد و باطل کنه و کلاهبرداری قلمداد کنه. آیا همچین چیزی و قاضی قبول میکنه یا خیر و به نفع خانم رای میده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به گذشت این مدت زمان و ارائه همان شناسنامه فسخ نکاح محقق نخواهد شد

سلام
فسخ نکاح به دلیل تدلیس فوری و باتوجه به گذشت زمان
زیاد .دعوای فسخ قابل استماع نیست اما مرد حق طلاق داره وبا پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند همسر خود را طلاق دهد ..

ابتدا باید رای کیفری فریب در ازدواج صادر شود، از طرفی فسخ نکاح فوری هس و اثبات کتمان فرزند به نظر سخت می رسد. اما طلاق امکان پذیر است ضمن پرداخت حقوق مالی زوجه

سلام و وقت بخیر.
با توجه به توضیحات شما،بنظر همان ابتدا مشخص بوده که اطلاع داشتند چون با همان شناسنامه که فرزند در اون قید شده،عقد به عمل اومده و حرفای شوهر شما بار اثباتی نداره و بنظر از موارد فسخ نکاح نیست.اگر تمایل داشت با پرداخت کلیه حقوق مالی شما،میتونه شما را طلاق بدهد.
موفق باشید

سلام
چنانچه مدت زیادی از اطلاع ایشان نسبت به وجود فرزند گذشته امکان فسخ نکاح به این دلیل وجود ندارد زیرا فسخ نکاح فوری است و چنانچه قید فوریت در نظر گرفته نشود امکان فسخ نیز منتفی است
لیکن مستحضر باشید چون قانونا مرد حق طلاق دارد حتی اگر نتواند عقد را به دلیل فریب در ازدواج فسخ نماید ؛ می تواند با پرداخت حقوق مالی زوجه ، ایشان را طلاق بدهد

با توجه به سپری شدن چند سال از ازدواج و ارائه ی شناسنامه ای که حاوی ازدواج و... بوده مشمول فسخ نکاح نمی باشد ولی چنانچه زوج قصد جدایی داشته باشد می تواند با پرداخت و یا تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه جهت طلاق اقدام نماید

باسلام باتوجه به آنچه درسئوال آمده موضوع شامل ابطال نکاح نمیشود و زوج باید اثبات کند