آیا میتوان با امضا نمودن تمامی ساکنین به عنوان اعضای هیئت مدیره ساختمان و منصوب کردن تنها یک نفر به عنوان خزانه دار فعالیت های ساختمان را انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۹ #86599178

با توجه به قوانین سخت گیرانه، بار حقوقی مسئولیت پذیرفتن مدیر ساختمان آیا میتوان با نوشتن و امضا نمودن تمامی ساکنین به عنوان اعضای هیئت مدیره ساختمان و منصوب کردن تنها یک نفر به عنوان خزانه دار فعالیت های ساختمان را انجام داد و مدیر ساختمان و رئیس هیئت مدیره مشخص نکرد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا طبق ماده ۱۴ قانون تملک آپارتمان ها، فقط عنوان مدیر ساختمان به رسمیت شناخته شده است و مدیر ساختمان کسی است که از سوی مالکان برای اداره امور مجموعه ساختمان انتخاب می شود و کتبا یا عملا و بطور ضمنی این مسئولیت را می پذیرد‌. بنابراین چنانچه فرد یاد شده تحت عنوان حسابدار عملا و یا ضمنا کار مدیریت ساختمان را انجام دهد مسئولیت ها و الزامات قانونی مدیر ساختمان مانند بیمه ساختمان بیمه آسانسور بیمه آتش سوزی نمایندگی در سیستم قضایی.. در مورد ایشان هم صدق خواهد کرد.