بعد از ۱۴ سال عدم باروری بنده و بهانه کرده میتونه یکطرفه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۸۶ #86587704

سلام.----------------- هستم ممنون میشم کمک بفرمائید.
من و همسرم چهارده سال پیش ازدواج کردیم در زمان ازدواج ما مشکل کم خونی داشتیم و‌گفتن نمیتونید ازدواج کنید و اگر بخواهید ازدواج کنید نباید بچه دار بشین اون موقع ما این شرایط و قبول کردیم و به این دید که به هیچ عنوان بچه دار نشیم گواهی ازدواج برای ما صادر گردید و بعد از چهارسال عقد عروسی کردیم و من در این مدت دنبال این بودم که مشکل بارداری و حل کنیم که با پیگیری بنده و آزمایشهای تخصصی مشخص شد که مشکل بارداری نداریم و میتونیم بچه دار بشیم بعد از چند سال عدم بارداری دوباره پیگیر شدیم و اینبار عدم باروری از سمت بنده بود باز هم با هم صحبت کردیم و مشکلی نبود و بعد از گذشت ۱۴ سال همسرم بعلت مشکلات مالی من درخواست طلاق یکطرفه داده و حرفش اینه من حق طلاق دارم. میخواستم بدونم با توجه به زمان عقد که با دید اینکه به هیچ‌ عنوان بچه دار نمیشیم اما با بنده ازدواج کرده و اینکه بعد از ۱۴ سال عدم باروری بنده و بهانه کرده میتونه یکطرفه طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
بله ، میتوانند طلاق بگیرند
عقیم بودن زوج از موارد عسر و حرج است

با سلام. شما عملا با پیگیری های بعد از ازدواج خود از توافق قبلی عدول کرده اید و علت تصمیم شما نیز رفع گردیده است. ناباروری زوج منجر به حق طلاق برای زوجه می شود. ضمنا نمیتوان چنین حقی را به صورت کلی از کسی سلب نمود.

سلام بله عقیم بودن حق طلاق ایجاد می کند

با درود بله امکان طلاق برای زوجه متصور است

عقیم بودن زوج میتواند از موارد عسر و حرج باشد .

در شرایط ضمن عقد در عقدنامه ها معمولا به صورت چاپی این مطلب درج شده و زوج هم امضا می کند.

اگر شما در آن زمان توافق کرده اید که همسرتان با ناباروری تان مشکل ندارد و شما هم آن شرط ضمن عقد را امضا نکرده اید، شاید حق طلاق ثابت نشود.

موفق باشید

با سلام و احترام
بله بعد از گذشت پنج سال از زندگی مشترک و عدم باروری خانم میتونن جدا بشن و توافق اولیه مانع اعمال این حق نمیشه