با کارت بکارت اشتباهی بحساب فوت شده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۴ #86585928

باسلام
بنده بابام فوت کرده ۵ ماهه. بعدش مادرم پیش منه. قرار بود یکی پول بحساب مامانم بریزه بهم زنگ زد منم به پسرم گفتم عابر کارت مادربزرگت و ببرپیش فلانی اونم از توی کمد اشتباهی بجای کارت مامانم کارت بابامو که هر دو شبیه هم هستن و هر دو هم پست بانک هستن رو به یارو داده اونم غریبه است و نمیدونست که بابام فوت کرده و پول و کارت بکارت کرده و رسید موفق هم داده. ولی دستگاه کارتخوان پول نمیده. چیکار باید بکنم. برم بانکش پولو میده. لطفا راهنمایی کنین متشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و بعد اقدام کنید

با سلام..
با توجه به فوت پدرتان و اطلاع بانک از این، حساب پدرتان فعلا مسدود می باشد.. بهتر است ابتدا اقدام به ثبت و اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمائید.. و با ارائه گواهی انحصار وراثت به بانک مربوطه، می توانید اقدام به برداشت نمائید..
موفق باشید..

با سلام
باید به شورای حل اختلاف محل سکونت و اقامت پدرتان مراجعه کنید و اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید و بعد با گواهی انجصار وراثت با همگی ورثه یا با داشتن وکالتنامه ای در خصوص برداشت از حساب فوق از سمت ورثه به بانک مذکور بروید و مبادرت به اخذ پول بنمایید.

با سلام
با توجه به فوت پدر
باید ابتدا برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

با سلام
چون شخص فوت نموده لذا برای برداشت از حساب ایشان می بایست اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نمایید

با سلام خیر با مراجعه حضوری به بانک کاری از پیش نمی برید باید با گرفتن گواهی انحصار وراثت و پدرتان از دادگاه دستور پرداخت به بانک را بگیرید